Podrobno

Emanuela 655-2 Bež

Emanuela 655-2 Bež
Emanuela 655-2 Bež
Emanuela 655-2 Bež
Emanuela 655-2 Bež
Emanuela 655 Bež
Cena z DDV:
39,00 €
izbrano
39
DODAJ V KOŠARICO

Emanuela copati so narejeni iz naravnih materialov. Odlikuje jih dobro prilagajanje nogi ter daje potrebno toploto. Podplat je narejen iz naravne gume zato preprečuje drsenje. Sprednji del obutve je iz raztegljivega materiala in brez šivov, kar omogoča raztezanje v vse smeri.

Zunanjost
Tekstil/Elastični material
Notranjost
Tekstil
Podplat
Guma
Vložek
Tekstil

Sorodni izdelki

    Berkemann Celle
    Berkemann Celle,mehki in udobni natikači iz pravega kvalitetnega italijanskega usnja.
    Cena z DDV:
    116,00 €
    -20%
    Berkemann Remonda
    Berkemann Remonda, izredno topel zimski copat obložen a pravo volno, primeren za vse ki vas rado zebe v stopala.
    Stara cena z DDV:
    109,00 €
    Akcijska cena z DDV:
    87,20 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    109,00 €
    Birkenstock Barbados ženski natikač v Papaya barvi 1025219
    Birkenstock Barbados EVA ženski natikač. Na osnovi natikača Madrid iz plute je ta model izdelan iz EVA materiala.
    Cena z DDV:
    45,00 €
    Birkenstock Arizona usnjeni natikač v modri barvi/ široko kopito/mehak vložek
    Birkenstock Arizona je klasičen natikač na dva regulacijska paska ki ga poznajo vsi ljubitelji modne obutve. Birkenstock Arizona usnjeni v modri barvi in z ultra mehko penastim vložkom.
    Cena z DDV:
    90,00 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?